Skip to content
Puterea Știrilor Video

Deputatul PSD Florin Manole nu mai crede în promisiunile liberalilor: Alocațiile trebuiau majorate deja de la 1 ianuarie

PS News
" "

Invitat în studioul Puterea Știrilor, social-democratul Florin Manole a declarat că nu mai crede că liberalii vor majora alocațiile copiilor, după ce au evitat, deja, de două ori s-o facă, deși legea prevedea aceste creșteri.

Deși secretarul general PNL, Robert Sighiartău, a declarat că alocațiile copiilor se vor majora, însă nu se știe în acest moment cât de mult vor crește acestea, deputatul PSD acuză Guvernul liberal de nepăsare.

" "
" "

„M-aș bucura ca în acest an guvernul liberalilor să dea alocații crescute măcar pentru 4 luni, dacă pentru 8 luni deja nu le dă.

Pentru că, în realitate, astăzi, când vorbim, alocațiile trebuiau să fie deja crescute de la 1 ianuarie, n-au fost crescute. Pentru un Guvern care a dovedit că nu vrea să facă cheltuieli în domeniile sociale, în legătură cu pensia minimă și cu alocațiile până acum, ai toate motivele raportat la un astfel de Guvern să fii sceptic în legătură cu viitorul”, a punctat Florin Manole, la ”Puterea Știrilor”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *