Skip to content
Politică

Deputatul PSD Radu Cristescu acuză DNA că închide ochii la ilegalitățile primarului UDMR din Satu Mare: Are DNA ochelari de cal etnic?

presamm.ro

Deputatul PSD Radu Cristescu acuză DNA că închide ochii la ilegalitățile pe care primarul UDMR din Satu Mare le-ar comite, spune el. Cristescu se întreabă dacă nu cumva DNA ”are ochelari de cal UDMR-ist”.

“DNA are ochelari de cal UDMR-ist? Cu mult timp în urmă, am scris, în mod repetat, despre abuzurile penale comise de unul dintre cei mai corupți primari din țară, liberalul de cumetrie Mihai Chirica. Și iată că, în sfârșit, după atâta timp, și după ce ieșenii au ajuns la capătul răbdării, DNA a catadicsit să-l ia de guler în mod ceva mai serios pe acest mafiot penelist, punându-l sub control judiciar, adică interzicându-i temporar să mai exercite funcția de primar.

Despre faptele penale comise de primarul din Satu Mare, Kereskenyi Gabor, am scris și mai mult, de mult timp, sesizând în mod repetat instituțiile statului – poliție, procuratură etc. Dar degeaba, se pare, fiindcă acest infractor încă nederanjat își vede în continuare de șmenurile lui bănoase și nesimțite.

Ce concluzie putem trage din această situație bizară și revoltătoare? Sunt instituțiile statului român complice cu infractorii din UDMR?  Are DNA ochelari de cal etnic, și vede doar infractorii români, în timp ce pe cei unguri îi lasă în pace, ca să fure în voie? Domnule procuror-șef al DNA, poate răspundeți la această întrebare?”, scrie Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *