Skip to content
Politică

Deputatul PSD Radu Cristescu, atac la Alexandru Muraru după ce liberalul a criticat discursul lui Ciolacu: „Frații Muraru o să semene, în curând, cu frații Tate”

colaj PS News

Deputatul PSD Radu Cristescu îl atacă dur pe Alexandru Muraru, consilier al premierului pe probleme de antisemitism și xenofobie și președintele PNL Iași, după ce acesta din urmă a declarat că Marcel Ciolacu trebuie „să-și ceară scuze și să retragă numaidecât citatul” din Petre Țuțea rostit de 24 ianuarie. „Înainte de a cere de la alții scuze și retractări, duetul gemenilor Muraru ar trebui să retracteze integral și să-și ceară scuze pentru articolul penibil și dezgustător scris de fratele Muraru, în chip de odă pentru inculpatul și condamnatul pentru corupție Tudor Chiuariu, ministru liberal al justiției din partea grupului infracțional organizat „Relu Fenechiu””, a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Postarea integrală a social-democratului Radu Cristescu:

„Fenechistul Muraru dă lecții de morală publică

Tulburat probabil de procentele PSD din ultimele sondaje, care sunt cu mult peste cele căpătate de PNL, deputatul Muraru, fratele geamăn al ambasadorului iohanist din SUA, își înfoaie din nou figura semi-lombrosiană și îl somează pe președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, să retragă, cu scuze, un citat dintr-un discurs public, ținut recent de liderul social-democrat.

Cu toată înțelegerea pentru tulburarea geamănului Muraru vizavi de procentele PSD, vreau să-i spun speriatului și agitatului liberal doar atât :

Înainte de a cere de la alții scuze și retractări, duetul gemenilor Muraru ar trebui să retracteze integral și să-și ceară scuze pentru articolul penibil și dezgustător scris de fratele Muraru, în chip de odă pentru inculpatul și condamnatul pentru corupție Tudor Chiuariu, ministru liberal al justiției din partea grupului infracțional organizat „Relu Fenechiu”. Grup infracțional al cărui șef a fost nașul politic al gemenilor Muraru.

Așa că îi urez geamănului liberal trimis de Iohanis la Washington să dea procurorilor, pentru șmenul cu reședința ambasadorială, răspunsuri mai bune decât a dat nașul Relu Fenechiu pentru șmenurile lui penale.

Oare n-ar fi mai normal ca agitatul liberal Muraru să-i spună public primarului bucureștean susținut de PNL, Nicușor Dan, să-și ceară scuze de la familia femeii omorâte de câinii maidanezi păstoriți de administrația liberală?

N-ar fi mai normal ca liberalul Muraru să îi îndemne public pe colegii lui de partid, premierul Ciucă și ministrul Popescu, să-și ceară scuze de la familiile minerilor morți recent?

Curaj, liberalule fenechist! Altfel, frații Muraru o să semene, în curînd, cu frații Tate.”

„Marcel Ciolacu trebuie să-și ceară scuze”

Deputatul Alexandru Muraru, consilier al premierului pe probleme de antisemitism și xenofobie și președintele PNL Iași, a declarat că Marcel Ciolacu trebuie „să-și ceară scuze și să retragă numaidecât citatul” din Petre Țuțea rostit de 24 ianuarie, amintind de „complicitatea nerușinată a PSD din anii 90′ cu partide pro-legionare sau extremiste”.

„Domnul Marcel Ciolacu trebuie să-și ceară scuze și să retragă numaidecât acest citat, așa fac liderii care greșesc în lumea civilizată și în democrațiile avansate. Prin astfel de declarații și asocieri, apelând la figuri legionare, eforturile noastre și ale României de a combate revizionismul istoric, promovarea simbolurilor și a personajelor care au încurajat, sprijinit sau participat la Holocaust, sunt prejudiciate. (…)

Domnul Ciolacu trebuie să mai știe că există în trecutul recent al PSD, în anii 90, o complicitate nerușinată și care a durat vreme de peste un deceniu cu partide pro-legionare sau extremisme, combinație care a făcut nefrecventabilă România în cancelariile occidentale și în organismele internaționale. Iar bolile nevindecate complet revin deseori”, a transmis Alexandru Muraru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *