Skip to content
Politică

Deputatul PSD Radu Cristescu dă semnalul de răscoală în filiala Satu Mare a partidului

presamm.ro

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, a declarat că vrea șefia Organizației Județene Satu Mare a PSD. Și asta pentru că – spune acesta – sunt foarte mulți foști membri de partid, unii chiar aleși locali sau foști aleși locali care își doresc să se întoarcă ”acasă”, dar nu vor face acest lucru până ce Mircea Govor nu va fi plecat de tot din partid.

Nu este partidul lui, chiar dacă induce în public ideea că va fi președinte sau că își va pune președinte. Foarte mulți oameni au plecat din partid, au fost călcați în picioare, au fost atacați, cum e și Aurelia Fedorca, pe care a atacat-o prin terți, că el nu e bărbat să își asume”, a spus Radu Cristescu, potrivitz presasm.ro.

Mai mult, Radu Cristescu și-a anunțat intenția cât se poate de clar: ”Da, voi candida. Dacă oamenii din partid, din Satu Mare, consideră că au nevoie de Radu Cristescu pentru a schimba percepția, pentru a întări acest partid”.

Cât despre susținere, Cristescu a precizat: ”Sunt în discuții cu mulți, foști primari de-ai noștri, foști membri de partid, primari actuali, care vor să se întoarcă acasă, dar toți au spus că ne întoarcem și facem partidul puternic, dar fără Govor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *