Skip to content
Politică

Deputatul Radu Popa face o dezvăluire spectaculoasă despre ce personaj cunoscut ar fi fost în cărți pentru șefia SRI

Fostul deputat PSD, Radu Popa, în prezent alături de tandemul Mircea Geoană- Marian Vanghelie, dezvăluie, pe pagina sa de Facebook, cine ar fi fost personajul pe care unii ambasadori la București și respectiv un segment al presei ar fi încercat, în urma unei campanii mascate, să  îl impună pentru șefia SRI și asltfel să îi schimbe opțiunea Președintelui Klaus Iohannis privind nominalizarea lui Eduard Hellvig.

”Anunțata impunere a lui Hellvig la SRI anunță zorii unui război dur și surd. Ion Cristoiu are dreptate, dar ceea ce nu știe dânsul este că, pe lângă MRU, mai sunt și alții deranjați de alegerea lui Johannis. Agenții de influență ai Rusiei au reacționat și ei. Prin intermediul unor ofițeri acoperiți, coordonați de generalul Ovidiu Marinescu, ei au încercat să schimbe opțiunea președintelui (iar senzația mea este ca nu s’au calmat ) și să îl impună la conducerea SRI pe actualul șef al ANI, Horia Georgescu, prin ajutorul mascat al unor ambasadori acreditați la București. O parte din aceste zbateri le’am văzut și în presă, prin senzorii plantați în diferite studiouri.

Ce nu înțeleg este de ce tace Victor Ponta pe subiectul ăsta. Pentru că liniștea lui capătă alte valențe, în acest context.”, transmite Radu Popa pe pagina sa  de Facebook.

Citește și: Cristoiu lansează o ipoteză inedită. Jurnalistul dezvăluie cine ar putea fi împotriva numirii lui Hellvig la SRI și care sunt motivele

Puțină lume știe că la capitolul studii postuniversitare, în CV-ului lui Horia Georgescu figurează şi cursuri de Securitate Naţională, urmate la Serviciul Român de Informaţii, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazu” și Colegiul Naţional de Informaţii.

Preşedintele ANI este doctorand în Ştiinţe militare şi informaţii la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” – Serviciul Român de Informaţii, iar acest lucru ar fi putut fi prezentat public ca un avantaj al lui Horia Georgescu, în cazul în care spusele lui Radu Popa ar fi adevărate.

 

1 comentariu la “Deputatul Radu Popa face o dezvăluire spectaculoasă despre ce personaj cunoscut ar fi fost în cărți pentru șefia SRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *