Skip to content
Politică

Deputatul UDMR Attila Korodi dă de pământ cu Bacalbașa: Este inacceptabil ce spune. Nu merită omul ăsta să fie comentat!

Inquam Photos / Octav Ganea

Zilele trecute, deputatul PSD Nicolae Bacalbașa făcea declarații halucinante la o televiziune din Galați despre președintele Klaus Iohannis, Angela Merkel și poporul german, numindu, „Poporul german, pro Hitlerist până în 1970”, pe Iohannis ”inflitrat” şi „Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel”.

DETALII AICI: Deputat PSD, declarații halucinante: „Poporul german, pro Hitlerist până în 1970”, „Iohannis inflitrat” şi „Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel”

În acest sens, PSnews.ro l-a contactat pe deputatul Attila Korodi, vicepreședintele grupului parlamentar de prietenie cu Republica Federală Germania pentru o primă reacție pe acest subiect.

Parlamentarul UDMR a declarat pentru PSNews că refuză să se coboare la nivelul lui Bacalbașa, așa că declarația sa a fost scurtă și la obiect:

”Nu comentez declarațiile domnului Bacalbașa! Nu merită omul acela să fie comentat. Este inacceptabil ceea ce spune în majoritatea cazurilor, legate de câteva persoane, de germani și așa mai departe. Acesta e comentariul meu: este inacceptabil ce spune domnul Bacalbașa!” a declarat liderul deputaților UDMR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *