Skip to content
Politică

Deputatul Vlad Popescu Piedone, critici dure pentru “norocosul” viceprimar USR al Sucevei: Nu-mi plac campionii de carton! Cum ai putut să te lăcomești la Yamaha?

facebook

Deputatul de Suceava, Vlad Popescu Piedone, consideră că decizia viceprimarului USR al Municipiului Suceava, Teodora Munteanu, de a participa la o tombolă organizată și sponsorizată de la bugetul municipiului a fost una prin care a arătat aroganţa alesului local.

El afirmă că în urma câştigării tombolei, în care era pusă la bătaie o motocicletă, Teodora Munteanu a frânt inimile unor tineri care visau la motocicleta respectivă.

Teodora… Yamaha, viceprimar al Sucevei, Am așteptat sa îți pui bagajul pe Yamaha și sa te duci… Sa lași Suceava și Bucovina nepătata cu aroganta! Teodora… poate ca un puști grozav si sărac a visat motocicleta aia… Poate ca o puștoaica  a visat-o…Din biroul tău de sus, de acolo… te-ai gândit, Teodora, ca ai frânt visurile unor tineri pasionați de motoare? Cum ai putut?

N-aveai 5.000 de lei? (Hai… 6.000?) N-aveai? Pai ți-i dădeau cu buletinul, Teodora! Credit cu câțiva zeci de lei rata lunară! Și… aveai Yamaha ta, fără o așa tombola!!!! Te-ai bucurat??? Bravo! Ești mai bogata c-o Yamaha!!! Dar… ce ai realizat, doamna??? Apropos, Teodora: De ce crezi ca te-au ales sucevenii? Crezi ca n-aveau câștigători la tombole??? D-aia?”, a scris Vlad Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Deputatul o sfătuieşte pe Teodora Munteanu să se spovedească pentru a fi iertată: “Ți-as mai spune… Așa tânăr cum ma vezi… am principii radical opuse alor tale! As continua sa-ți explic, dar mi-e mila… Nu-mi plac campionii de carton!… Pentru tombola și pentru Yamaha… îți recomand sa mergi la Sfânta Spovedanie! Suntem in Bucovina, Teodora, draga… Și Dumnezeu te iartă! Vlad Popescu Piedone, deputat al județului Suceava”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *