Skip to content
Sport

Derbiul care a aprins Oltenia, Craiova –FCSB: A fost seara noastră, i-am redus la tăcere

fanatik.ro
" "

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor.

Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88, jucătorul împingând mingea în plasă după o respingere greşită în faţă a portarului Pigliacelli la un şut al lui Coman. Pentru Tsoumou a fost debutul la FCSB.

În minutul 26, Corneliu Papură, de pe banca oltenilor, a primit cartonaş galben pentru proteste.

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat după meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-0, că jucătorii săi sunt mai buni decât cei al grupării oltene şi i-au “redus la tăcere” pe adversari.

Mă bucur pentru această victorie, pentru jucători, pentru că meritau această victorie şi în această manieră de joc nu aveam cum să ieşim cu alt rezultat. Nu le-am dat adversarilor situaţii de a marca, nu cred că au avut un şut pe poartă. Avem o echipă bună, foarte bine organizată. Mă bucur că am luat cele trei puncte în faţa unei echipe bune. A fost seara noastră şi pur şi simplu i-am redus la tăcere cu jocul nostru. Dacă teernul era mult mai bun  aveam mult mai multe ocazii. Îmi felicit jucătorii, au aplicat exact ceea ce am pregătit la antrenament. Este victoria lor. Mă bucur foarte mult pentru ei pentru că merită mult mai mult. Mă aşteptam să marcăm pentru că am citit foarte bine jocul Craiovei şi ştiam unde au probleme. Diferenţa o fac şi jucătorii. Eu am jucători mai buni. Domnul Piţurcă este mult mai titrat decât mine, mult mai respectat. Eu încerc şi eu să răzbat în această lume”, a spus Vintilă, citat de news.ro.

El a precizat că echipa sa încearcă să provoace greşelile adversarului. “Surpriza a fost echipa, pentru că toată lumea spunea să suntem în degringoladă. Avem nevoie de linişte şi de continuitate. Uşor-uşor lucrurile se aşază”, a adăugat tehnicianul.

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 0-1, că oltenilor ar fi trebuit să li se acorde un penalti la o fază în care a fost implicat.

Ne simţim foarte rău că am pierdut. Au avut doar un şut pe poartă şi asta ne doare cel mai mult. Noi am avut ocazii mai mari. Am avut şi un penalti care nu ne-a fost dat şi cred că ne-a costat. Tuşierul a zis că n-a văzut. Regretăm, dar nu avem ce face. Ridicăm capul şi mergem înainte”, a spus Ivan.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor. Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88.

În minutul 57, Andrei Ivan a căzut în careu după o intervenţie a lui Iulian Cristea, fază la care oltenii au cerut fără succes să li se acorde penalti.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *