Skip to content
Societate

UPDATE Descinderi ale Poliţiei în locuinţele clanurilor Duduianu și Rinu. Mai mulţi interlopi au fost duşi la audieri

Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE 11:30

Mai mulți membri ai clanului Duduianu au fost ridicați și duși la audieri, în cadrul unei razii efectuate de poliţişti şi procurori la imobilele deşinute de lideri ai interlopilor.

Ştire iniţială

Polițiștii fac noi descinderi, miercuri dimineață, după scandalul dintre două clanuri rivale din Capitală, clanul Duduianu şi clanul Rinu, soldat cu uciderea lui Emi Pian.

Poliţiştii şi procurorii caută noi probe atât în casa fostului lider al Duduienilor, Emi Pian, ucis în urmă cu o săptămână, cât şi la locuinţele grupării din care face parte bărbatul arestat pentru uciderea lui.

Sunt percheziții în cartierul Rahova, la locuința familiei lui Emi Pian, dar și în sectorul 2, la cea a liderului clanului Rinu.

Interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost înmormântat duminică.

Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian a fost arestat preventiv vineri, după audierile care au avut lor la Serviciul Omorori, care a preluat cazul, scrie digi24.ro.

Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, a fost acuzat în ancheta privind uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor.

Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, informau procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *