Descoperiri noi făcute de polițiști în cazul „Ambulanța neagră”

poliţie
Sursa foto: Poliţia Română

Două noi mesaje referitoare la „ambulanța neagră” au fost publicate pe rețelele de socializare, semănând panică în rândul cetățenilor. Mesajele descriau o tentativă nereușită de răpire a două fete de circa 14 ani.

Poliția s-a autosesizat și a descoperit că situația  incriminată e o invenție

În urma efectuării unui complex de verificări și investigații, efectuate de către polițiștii din Otopeni, cu privire la anumite persoane care se deplasează cu o mașină de culoare neagră și care ar acosta persoane de sex feminin, în zona localității Săftica, a rezultat faptul că afirmațiile presupuselor persoane vătămate, cât și cele ale persoanei care a postat aspectele respective pe o rețea de socializare, sunt contrazise în totalitate de ansamblul probator administrat pentru clarificarea situației de fapt și de drept. În același context, subliniem și faptul că persoanele respective au recunoscut că au prezentat aspecte nereale, faptele la care s-au referit neexistând în realitate”, a transmis Poliția Ilfov.

Mesajele de alertare descriau tentativa nereușită de răpire a celor două fete de către doi bărbați coborâți dintr-o „amblanță neagră”. Persoana în cauză chiar a descris cum arăta unul dintre bărbați. Ulterior, conform poliției, a recunoscut că totul a fost doar imaginație.

Mesajul care a pus pe jar autoritățile:

 „Atenție!
Astăzi de dimineață, în jurul orei 10, în Saftica pe strada Fermei, doi bărbați, intr-o mașina neagră au încercat să acosteze doua fete, în vârsta de 14 ani.

Una dintre fete a țipat în gura mare să fie lăsată în pace si indivizii au fugit. Unul dintre bărbați are barba, este brunet. De la geam nu am putut vedea foarte multe detalii. Fetele sunt speriate si nu vor să mai iasă din casă. Rog cât mai mulți să distribuie postarea si dacă funcționează camerele de supraveghere, rog autoritățile să ia măsuri.

După-amiază aceștia au revenit pe strada Fermei. Mama fetițelor este si ea in stare de șoc. Rog parintii, dacă auziți de acești indivizi în Saftica sau Baloteşti sau dacă încearcă să acosteze tinere si copii, mergeți la poliție si depuneți plângere, luați nr de înmatriculare al autovehicului. Copiii noștri trebuie sa fie in siguranță.

Mulțumesc și rog adminii să aprobe postarea”, se arată în postările care s-au dovedit a fi false.

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL