Skip to content
Politică

”Desfășurătorul” CEx-ului PSD de la Neptun: pregătirea a 4-5 REMANIERI și fluturarea SUSPENDĂRII lui Iohannis! EXCLUSIV SURSE

În pofida giganticului scandal generat de gravele violențe săvârșite de Jandarmeria Română, pe 10 August, în Piața Victoriei, violențe soldate cu peste 450 de răniți și mai mult de 700 de plângeri penale, în timp ce nu mai puțin de 100.000 de români (printre care bătrâni, femei și copii) au fost gazați în masă, Liviu Dragnea pregătește, toamna aceasta, o largă recosmetizare a Cabinetului Dăncilă.

Potrivit surselor PSnews.ro, primii pași în acest sens vor fi făcuți la finalul săptămânii, în CEx-ul de la Neptun, când premierul Viorica Dăncilă – de-a dreptul notorie pentru numeroasele greșeli gramaticale și gafele comise atât în România cât și pe plan internațional – va prezenta liderilor lui Dragnea o evaluare (că tot este la modă) a activității miniștrilor din propriul Cabinet. Sursele citate ne-au dezvăluit că deținătorii de portofolii vizați de viitoarea remaniere sunt: Lucian Șova (Transporturi), Dănuț Andrușcă (Economie), Bogdan Trif (Turism) și Ioana Bran (Tineret). Acestora li se adaugă mai mulți secretari de stat. 

Popa e susținut intens, iar Daea e consider ministru model!

Există numeroase nemulțumiri în ceea ce-l privește pe agramatul Valentin Popa, ministrul Educației, mai cu seamă pe fundalul amplului scandal stârnit de manualele școlare pline de greșeli (nu doar gramaticale!), dar ministrul se bucură, în continuare, de intensa susținere a PSD Suceava, organizație care l-a și impus în funcție, după ce l-a sprijinit pe Dragnea în timpul rebeliunii ex-premierului Mihai Tudose. Facem precizarea că evaluarea nu-l va atinge deloc pe ministrul Agriculturii, Petre Daea – fost membru PCR și fidel al baronului de Olt, vicepremierul Paul Stănescu – în pofida amatorismului de care a dat și dă dovadă în ”gestionarea” crizei pestei porcine africane, care iată că amenință să înghită întreaga țară, generând deja uriașe prejudicii financiare statului român. 

Obsesia lui Dragnea

Potrivit acelorași surse, la CEx, Liviu Dragnea își va pune președinții fideli de filiale (o parte sunt menținuți la stadiul de interimari, tocmai pentru a fi mai ușor păpușați) să solicite declanșarea procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, deși majoritatea liderilor și baronilor PSD (care nu au problemele penale ale teleormăneanului) nici măcar nu vor să audă de un astfel de scenariu. Această tematică va fi formulată doar pentru a fi ținută în actualitate, cu toate că nici ALDE și nici UDMR nu ar susține o astfel de acțiune. 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *