Skip to content
Sport

Deşi accidentată, Cristina Neagu a ieşit în holul hotelului urlând de bucurie că România s-a calificat

Cea mai bună jucătoare a României la Campionatul European de handbal din Franţa a avut o reacţie care a şocat întreaga delegaţie a ţării noastre în momentul în care a aflat că echipa sa este calificată în semifinale.
Momentul a fost povestit de selecţionerul Ambros Martin, joi, într-o conferinţă de presă, spunând că Neagu, deşi grav accidentată, în cârje, a ieşit din camera hotelului urlând de bucurie.
„Accidentarea Cristinei a fost un șoc pentru toată lumea, venind în ultimele minute de joc, într-un moment în care noi eram în dificultate. La finalul meciului când am aflat că suntem în semifinale, reacţia Cristinei a fost să iasă din cameră şi să ţipe de bucurie. Toate jucătoarele s-au adunat apoi şi au fost împreună. Au fost sentimente extraordinare”, a declarat antrenorul Ambros Martin, într-o conferință de presă de azi.
„Dragilor, vă mulţumesc pentru mesaje şi susţinere! Din păcate, veştile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucişat anterior. Mă încearcă multe gânduri şi sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final şi visul meu continuă prin ele”, a scris Neagu.
Căpitanul naţionalei feminine Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă o lungă perioadă, astfel că nu va mai evolua la Campionatul European din Franţa. Ea va fi înlocuită de Bianca Bazaliu de la CSM Bucureşti.
Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat, după opt ani, în semifinalele Campionatului European din Franţa, de pe locul al doilea în grupa a II-a, şi va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris. În cealaltă semifinală se vor duela Franţa şi Olanda.
România a pierdut, cu 29-31, meciul de miercuri, cu Ungaria, dar a obţinut calificarea după rezultatul Olanda – Germania, scor 27-21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *