Skip to content
Sport

Deși Dinamo a ratat play-off-ul doi ani la rând, Rednic e optimist: La anul vreau să câștigăm campionatul

prosport.ro

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că vrea ca la anul formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare să câştige campionatul, după doi ani în care nu a reuşit să se califice în play-off.

”Mă simt bine, am plăcerea de a merge la antrenamente, asta contează foarte mult, cu mai multă ambiţie, mai ales că am făcut şi ceva promisiuni aseară. E bine, când faci promisiuni, să te ţii de cuvânt. (…) La anul vreau să câştigăm campionatul”, a declarat Rednic, citat de Agerpres.

Tehnicianul s-a arătat optimist în privinţa viitorului: ”E mult de muncă, dar atmosfera e bună”.
Dinamo vizează victoria în meciul de vineri, cu Poli Iaşi, în deplasare.

”Meciul de vineri e un meci important, pentru că ne dorim să câştigăm şi să luăm cât mai multe puncte în acest play-out. O să dau şansă mai multor jucători să joace titulari şi vor fi patru schimbări în echipă. Toţi jucătorii sunt pregătiţi, mai puţin Ioan Filip şi Klimavicius, care au ceva probleme de sănătate şi cred că n-o să-i avem cel puţin două meciuri. Intră în lot cei doi nou-veniţi (centralul uruguayan Facundo Mallo şi mijlocaşul albanez Elvis Kabashi, n. red.), care s-ar putea să joace poimâine, plus Christovao, care a terminat suspendarea. Am concurenţă, am lot…”, a declarat Mircea Rednic.

Ofertat de la Steaua

Rednic a recunoscut că a primit propuneri de a o antrena FCSB (ex-Steaua), dar nu o va pregăti niciodată pe rivala de o viaţă: ”Îl apreciez pe Mihai Stoica, e un om de fotbal, respect clubul Steaua, dar acolo nu pot să antrenez niciodată. Îi mulţumesc că m-a propus acolo, au fost şi ceva discuţii, dar la vremea respectivă eu am fost foarte clar. E un subiect închis. A fost de două ori această situaţie, dar nu are nicio importanţă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *