Skip to content
Coronavirus

Despăgubiri de 77.000  de euro în urma morţii unei femei de 32 de ani după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca

Twitter

Francesca Tuscano, un profesor suplinitor în vârstă de 32 de ani, din Italia, a murit din cauza unei tromboze cerebrale după ce s-a vaccinat contra COVID-19 cu serul produs de AstraZeneca.

Femeia a murit la 4 aprilie 2021, iar un an mai târziu statul italian oferă familiei circa 77.000 de euro sub formă de despăgubiri.

De asemenea, există un fond de 150.000.000 de euro pentru cei care au suferit prejudicii în urma vaccinării anti-Covid.

Medicul legist Luca Tajana şi medicul hematolog Franco Piovella au stabilit că „decesul pacientului a fost în mod rezonabil efect advers la administrarea vaccinului anti Covid-19”. De asemenea, au stabilit că personalul medical care a administrat serul nu are nicio vină, scrie ziare.com.

De asemenea, au adăugat că Francesca a fost ucisă de o tromboză cerebrală foarte rară, „asociată cu trombocite scăzute, declanşată în special la femeile tinere de vaccinuri pe bază de adenovirus, cum este AstraZeneca.

Femeia s-a vaccinat în 2 aprilie 2021, iar după administrare a avut dureri puternice de cap. Părinții au găsit-o inconștientă, iar două zile mai târziu a murit.

2 comentarii la “Despăgubiri de 77.000  de euro în urma morţii unei femei de 32 de ani după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca

  1. Nu se ezistă.
    Vaxxinul este bun minunat chiar.
    Te fereste de orice,
    Așa a zis la tele.
    Io ma vaxxinez de zeci de ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *