Skip to content
Politică

Despărţire cu iz de melodramă. Ciucu îi răspunde lui Macovei: Citesc acum și zâmbesc amar…

Despărţire cu iz de melodramă. Ciprian Ciucu îi răspunde Monicăi Macovei, cea care îi promisese sprijin din partea M10 pentru candidatura la Primăria Bucureştilor.

Într-un comunicat trimis, marţi, PSnews.ro, Ciucu dă cărţile pe faţă „despre parteneriatul cu M10 și despre adevăr”.

CITIŢI ŞI: Monica Macovei, despre candidatul Ciucu: ”E o mare dezamăgire”

Amintim că, recent, Macovei s-a plâns de ruptura dintre Ciucu şi M10, calificându-l pe cel dintâi drept „o mare dezamăgire”. (Citiţi mai multe accesând linkul de mai sus.)

În replică, Ciprian Ciucu, fost preşedinte al Consiliului Naţional de Integritate (CNI), a trimis, miercuri, un comunicat redacţiei PSnews.ro, în care îşi spune punctul de vedere. Redăm mai jos textul integral al documentului:

Despre parteneriatul cu M10 și despre adevăr

Mă simt obligat, deși nu ar trebui, dar doar pentru a restabili adevărul să răspund succint unui atac nejustificat și fără bază al celei cu care am avut un parteneriat încheiat anul acesta și, care, din motive doar de doamna Macovei știute a ales să nu îl respecte pentru ca mai apoi să dea vina pe mine.

Vreau să vă spun de la început că parteneriatul cu M10 datează din februarie 2016  și a avut din partea mea tot sprijinul pentru că am crezut sincer că împărtășim aceeași viziune dar și pentru că M10 s-a angajat să îmi ofere suport și echipă. Obiectivul meu este unul simplu – să lucrez în slujba bucureștenilor și îmi pare rău că acest deziderat este întors acum împotriva mea.

Eu mi-am asumat acest parteneriat în totalitate, l-am respectat, l-am onorat, am reprezentat ideile M10 așa cum am știut eu mai bine, în timp ce M10 a omis să își respecte angajamentele.

Cel mai important lucru de spus este că am comunicat în permanență intențiile mele.

Eu mi-am luat candidatura în serios, din păcate am fost indus în eroare de doamna Monica Macovei care mi-a prezentat la început o cu totul altă situație, pentru a mă convinge să candidez susținut de M10. Partidul M10 și-a asumat că va strânge semnături, că va organiza o echipă de campanie, că va avea candidați pentru sectoare cu care să fac echipă. Niciunul dintre aceste lucruri nu s-a întâmplat. În acest moment doamna Monica Macovei îmi pune în spate eșecul partidului său. Nu este corect. Cu toate acestea eu le mulțumesc pentru colaborare și le urez succes. 

Citesc acum și zâmbesc amar când văd câtă frustrare se acumulează în jurul parteneriatului încheiat astăzi cu PNL și îmi dau seama că am fost doar un mijloc de promovare pentru M10. Mai vreau să spun doar atât:  sunt un om de dreapta, cu principii clare și cu viziune clară pentru București. Nu aș fi ales niciodată PSD iar cea cu care am împărtășit o vreme aceleași idealuri, știe foarte bine acest lucru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *