Skip to content
Politică

Despre cinismul premierului Cîțu. Silviu Mănăstire: Și-a concediat fără scrupule colegii de partid care au muncit pentru el

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează, într-o postare pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe șeful Corpului de Control al prim-ministrului de pe vremea guvernării lui Orban, considerând că actualul premier dă dovadă de ”lipsă de scrupule”.

”Sa vedeți ce țară de 3 lei și politicieni la fel… Cîțu forțează să devină userist! Pe Dragoș Tănăsoiu, șefului Corpului de Control al Primului Ministru, l-a dat afară Cîțu ca pe o măsea stricată. Fără măcar un telefon.

Cel mai amuzant aspect este că Tănăsoiu este coleg de filială cu premierul Cîțu. Cîțu este formal senator PNL de București și membru în filiala sectorul 5. Deci, Tănăsoiu și un alt liberal, Dan Meran, au făcut campanie ca F.Cîțu să ajungă senator.

Pe Meran l-a dat afară Cîțu de la Palatul Victoria exact în ziua în care l-a executat pe Tănăsoiu. Adică, omul, premierul și-a concediat fără scrupule colegii de partid de la sectorul 5! Ăia care au muncit pentru el. Ce fel de oameni sunt ăștia?”, scrie Silviu Mănăstire.

Daniel Dragoș Tănăsoiu, fostul şef al Corpului de Control al Primului Ministru în guvernarea Orban, a fost demis de către premierul Florin Cîțu. Tănăsoiu susţine că a aflat de demiterea sa din Monitorul Oficial, în condiţiile în care nici premierul, nici altcineva din anturajul său nu a găsit timp să-l informeze despre decizia luată.

1 comentariu la “Despre cinismul premierului Cîțu. Silviu Mănăstire: Și-a concediat fără scrupule colegii de partid care au muncit pentru el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *