Skip to content
Puterea Știrilor Video

Despre dubla măsură a ministrului Sănătății. Ionuț Pucheanu, vicepreședinte PSD: Sunteți mai presus de lege, domnule Voiculescu?

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Invitat în studioul ”Puterea Știrilor”, primarul municipiului Galați și vicepreședintele PSD, Ionuț Pucheanu, susține că Vlad Voiculescu ar fi trebuit să-și dea demisia imediat după tragedia de la Matei Balș, la fel cum și el i-a cerut demisia lui Nelu Tătaru după incendiul de la Piatra Neamț.

„Să îmi fie cu iertare, eu nu mă leg de omul Voiculescu, dar ceea ce urmează să vă spun este legat de niște principii. Te-ai urcat pe Colectiv, dar nu că te-ai urcat, l-ai călărit efectiv. I-ai cerut demisia lui Tătaru și acum când ți se întâmplă ție nu ai avut timp. Tu ești imaculat, tu nu ești de vină.

Domnule Vlad Voiculescu, nu vi se pare că forma acesta de dublă măsură e aceea pe care USRPLUS o propovăduia să nu mai existe: „dreptate pentru toți”, „lege pentru toți”. Sunteți dumneavoastră mai presus de lege? Sunteți mai presus de moralitate? Eu cred că nici nu ar fi trebuit să se ajungă la un astfel de vot, chiar dacă o astfel de moțiune pe care am depus-o în Parlament nu avea acțiune directă și nu i se întâmpla nimic, pur și simplu era un bobârnac dat domnului Voiculescu.

Eu cred că așa cum doresc cei de la USRPLUS să pară niște oameni de o conduită morală ieșită din comun, să pară oamenii altfel în politică, nu ne arată de fapt că sunt exact la fel ca oricare alt om politic, cu nimic mai bun decât cei care au fost din 90 încoace. Ei intră în masa aceea pe care o blamau de oameni plini de scheleți în șifoniere, dar pe ei nu îi deosebește absolut nimic”, susține edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *