Skip to content
Magazin Societate

Destinația de vacanță a lui Dragnea, un mister. Care sunt indiciile

unica.ro

Noi detalii despre plecarea lui Liviu Dragnea în vacanță. Șeful PSD a închiriat de la compania aeriană sârbească Air Pink un avion privat de mici dimensiuni de tip Cessna Citation XLS.

Potrivit specialiștilor, costul închirierii unui astfel de avion se ridică la 3.000 de euro pe oră, la care se adaugă taxe de aeroport și o parte din costurile de aducere a aeronavei în locul comenzii, informează b1.ro

Avionul a venit de la Verona la București pe data de 2 ianuarie. Liviu Dragnea și iubita sa, Irina Tănase, au plecat cu acest avion de pe terminalul Țiriac Air la ora 19.37, așa cum rezultă din datele de zbor publice ale avionului Cessna Citation al companiei Air Pink, disponibile de pe site-ul flightaware.com.

Avionul a aterizat la Sofia pe 2 ianuarie la 20.17, dar de aici nu mai este foarte clar care a fost următoarea destinație a liderului PSD. Potrivit speculațiilor apărute în presă, Dragnea ar fi plecat mai departe de la Sofia cu Turkish Airlanes până la Istanbul și de acolo într-o destinație exotică, insulele Maldive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *