Skip to content
Politică

Detalii-bombă ies la iveală! Cine se află în spatele Ordonanței pentru GRAȚIERE

filthy-frank.wikia.com

Detalii-bombă au ieșit la iveală! ”Autorul” controversatului document privind grațierea a fost descoperit.

Astfel, siteul cursdeguvernare.ro a descoperit un detaliu senzaţional, dar nu neapărat surprinzător: ”metadatele proiectului de OUG pentru grațiere, publicat miercuri pe site-ul Ministerului Justiției, conțin un detaliu semnificativ, ce dă o nouă dimensiune declarației lui Liviu Dragnea, care a asigurat public că își asumă guvernarea Sorin Grindeanu”.

Spre deosebire de celelalte 3 documente din pachet (nota de fundamentare a grațierii, proiectul și nota de fundamentare a OUG pentru modificarea codurilor), care au drept autor angajați ai Ministerului Justiției, documentul proiectului de OUG privind grațierea are trecut ca autor pe “anca.spiridon”.

Conform ghidului de asistență Microsoft, atunci când se creează un document nou, Word adaugă automat numele de utilizator (user name-ul) ca numele autorului în proprietățile unui document.

Nu există o angajată cu acest nume la Ministerul Justiției sau în sistem și singurul bugetar cu acest nume care are declarație de avere și se putea afla în circuitul proiectului este Anca Mihaela Spiridon, director general la Cancelaria președintelui Camerei Deputaților – Liviu Dragnea.

Citiți AICI întreaga anchetă semnată cursdeguvernare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *