Skip to content
Internațional Republica Moldova

Detalii de culise: Roger Stone, la un pas să lucreze pentru Liviu Dragnea

vanityfair.com

Fostul consilier de campanie al lui Donald Trump, Roger Stone, a fost arestat astăzi în Florida de către FBI pentru legături cu serviciile rusești care se presupune că ar fi intervenit în alegerile din SUA din 2016.

Roger Stone este un personaj controversat care crede că Basar al-Assad nu și-a gazat proprii cetățeni, iar o lume dominată de George Soros este mult mai rea decât comunismul din spațiul sovietic.

CNN si MSNBC i-au interzis apariția pe post în timpul campanei din cauza unor remarci sexiste și rasiste, Roger Stone a admis in martie ca a comunicat cu hackerul Guccifer 2.0, bănuit ca ar fi mâna Moscovei în alegerile din Statele Unite.

Cum era să lucreze un agent pro-rus pentru Liviu Dragnea 

La jumătatea lunii mai a lui 2017, Liviu Dragnea a dat bani grei pentru a se afla printre invitații de la inaugurarea președintelui Donald Trump. PSD a plătit o companie de lobby pentru ca Dragnea și Grindeanu să fie invitați

Tot atunci, un grup de lobbyiști americani, aceiaşi care i-au aranjat în ianuarie participarea lui Dragnea la ceremonia de investire a preşedintelui Trump, s-ar fi aflat de curând în România la invitaţia lui Dragnea. Acest grup de americani a participat la partide de vânătoare în Delta, la invitaţia liderului PSD. Ar fi fost şi Elliott Broidy, puternicul lobbyist american şi fundraiser din echipa de campanie a lui Donald Trump. La începutul anului 2017, Broidy i-a semnat lui Dragnea invitaţia de participare la ceremonia de investire în funcţie a preşedintelui american. Potrivit informaţiilor, la aducerea lui Broidy în România a contribuit unul dintre patronii de presa din România şi un om de afaceri româno-american, cu bune conexiuni la Washington.

După ce Dragnea și-a cumpărat calea de acces către Donald Trump, Roger Stone a venit în România, invitat de Adevărul pentru a realiza un interviu de lung-metraj cu ”omul care l-a făcut pe Trump președinte”.

La scurt timp, procurorii americani anunțau că au fost descoperite legături dintre el și serviciile rusești de spionaj, anunțând că urmează a chemat la audieri în luna iunie a anului 2017.

Încurajat de Roger Stone, Liviu Dragnea a declarat imediat după plecarea acestuia că „marele său dușman și al PSD-ului este miliardarul american George Soros”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *