Skip to content
Alegeri Politică

Detalii de ULTIMĂ ORĂ din culisele negocierilor pentru lista PSD: un actual europarlamentar s-a retras din cursa pentru Bruxelles

Inquam Photos / Octav Ganea

Social-democrații se vor întâlni, luni, începând cu ora 12:00, în Comitetul Executiv al PSD (CEX), iar unul dintre principalele puncte de pe agendă este validarea listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare.

Potrivit surselor PSnews, social-democrații și-au propus să obțină 14-15 locuri în Parlamentul European, astfel că liderul PSD Liviu Dragnea va veni cu propunerea ca Rovana Plumb, actual ministru al Fondurilor Europene, să deschidă lista de europarlamentare, secondată de jurnalista Antena 3, Carmen Avram.

Boștinaru s-a retras din cursă

Mai mult, potrivit surselor noastre, europarlamenatrul PSD Victor Boștinaru și-ar fi anunțat retragerea din cursa pentru un nou mandat la Bruxelles, în timp ce Ioan Mircea Pașcu și-a anunțat „disponibilitatea” de a intra în cursă, deși inițial susținuse că nu mai este interesat de un loc în Parlamentul European.

Totodată, sursele noastre susțin că nici actualul europarlamentar Claudia Țapardel nu se va mai regăsi pe lista PSD pentru europarlamentare.

Iată cum arată ultima variantă a listei PSD pentru europarlamentare:

Rovana Plumb

Carmen Avram

Claudiu Manda,

Dan Nica,

Dragoș Benea,

Ioan Mircea Paşcu,

Maria Grapini,

Victor Negrescu,

Chris Terheș

Natalia Intotero,

Doina Federovici

Bianca Gavriliţă,

Cătălina Ştefănescu,

Maria Zoană,

Emilian Pavel

Doina Pană

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *