Skip to content
Politică Video

Detalii INCREDIBLE despre preotul care și-a da foc în fața Catedralei Mântuirii Neamului. Bănescu: Nu a fost caterisit! EXCLUSIV

PSnews.ro

Cel mai recent invitat al ediției video ”Puterea Știrilor” a fost purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române(BOR), Vasile Bănescu.

Astfel, printre temele discutate în cadrul interviului video a fost și cel mai șocant incident din timpul sfințirii Catedralei Mântuirii Neamului. Amintim că un preot din judeţul Constanţa şi-a dat foc, duminică, în faţa Catedralei Mântuirii Neamului, în timpul slujbei de sfinţire, nemulţumit de faptul că i s-a luat dreptul de a sluji după ce a fost implicat într-un accident de maşină.

”A fost un incident provocat de un fost preot, îl pot numi, o persoană nemulțumită de faptul că, trecută printr-un accident acum 2 ani, a fost suspendată de la slujire.  Este un dosar care este analizat de Arhiepiscopia Tomisului. Acest preot a venit la București și a protestat într-un mod inedit, care îl autodescalifică, din păcate. Ca preot nu faci gesturi provocatoare, și mai ales nu faci gestul acesta absolut inadecvat. Dumnealui este suspendat. Nu a fost caterisit, din câte știu. Este suspendat de la slujire până se clarifică situația lui, întrucât a fost implicat într-un accident cu niște victime.

Ca preot, dacă ești implicat într-un asemenea accident, pentru acea vărsare de sânge -chiar dacă nu ai provocat-o tu, ești totuși pasibil de a fi suspendat, întrucât nu poți să te apropii de potirul cu Sfântul Sânge al Mântuitorului în cadrul Sfintei Liturghii având, totuși, pe suflet o asemenea traumă sau poate chiar culpă. (…) A fost un incident programat. Știam de faptul că se programează acest lucru și a fost un incident minor care nu a avut loc în incinta Catedralei, ci undeva lângă”, a declarat Vasile Bănescu, la Puterea Știrilor.

 

1 comentariu la “Detalii INCREDIBLE despre preotul care și-a da foc în fața Catedralei Mântuirii Neamului. Bănescu: Nu a fost caterisit! EXCLUSIV

  1. Domnule Vasile Bănescu e rusinos sa mintiti prin omisiune sau folosind termeni „din cate stiu” sau „sau poate chiar culpă” -pentru ca stiu sigur ca dumneavoastra cunoasteti situatia.

    Referitor la comentariu „sau poate chiar culpă” : este foarte clar ca preotul George Ciulie nu a fost vinovat,el fiind o victinma , dupa cum Politia a si stabilit fara vreo indoliala.

    Referitor la comentariile „Nu a fost caterisit, din câte știu”: Stiti cu siguranta

    Referitor la comentariu „ești totuși pasibil de a fi suspendat” : ori e pasibil ori nu

    Nu mai incercati sa denaturati adevarul !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *