Skip to content
Sport

Detalii picante din trecutul lui Borcea. Cum arată prima sa amantă FOTO

Prima amantă care i-a făcut un copil lui Cristi Borcea a fost avocata Simona Dana Voiculescu. Povestea acestei relaţii este extrem de încâlcită. În 2002, Borcea a cunoscut-o pe Simona, cu care a fost, pentru scurt timp, şi partener de afaceri.

simona-dana-voiculescu

Lucrurile au evoluat, aşa că cei doi au început o relaţie, în ciuda faptului că omul de afaceri era căsătorit cu Mihaela, 45 de ani, şi avea un copil. Un an mai târziu, însă, în viaţa lui Cristi a apărut Alina Vidican şi tot în 2003 Mihaela i-a dăruit gemenii. Cu toată dragostea pentru amanta numărul 2, Borcea n-a renunţat însă aşa uşor nici la soţie, nici la prima amantă.

dana-voiculescu_01348800

Simona i-a dăruit o fetiţă, pe Carolyn Christine, în 2006. În 2007, avocata l-a dat pentru prima oară în judecată pe dinamovist, căruia i-a cerut să-şi recunoască copilul. Conform realitatea.net, surse din anturajul celor doi au povestit de ce femeia a renunţat la proces: “Borcea ar fi semnat la notar un act în care se angaja să-i dea lunar Simonei o sumă pentru întreţinerea fetiţei, le-a cumpărat o casă în zona Alba Iulia din Bucureşti, în valoare de circa 160.000 de euro, pe care a mobilat-o luxos. În plus, ar fi fost de acord, în faţa notarului, ca după ce va muri el, fetiţa să-i ia numele de familie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *