Skip to content
Politică

Detalii scandaloase în privința directoarei care a bătut mai mulți copii la o grădiniță din București

Scandalul din jurul grădiniţei din Cotroceni a cărei directoare a bătut mai mulţi copii ia amploare.

Inspectoratul Școlar, poliţia şi două instanţe ştiau despre existanţa instituţiei şi de neregulile de acolo. O confirmă poliţiştii de la Secţia 17, care au amendat instituţia în 2014 şi drept urmare a existat un proces în justiţie.

Informaţia infirmă toate declaraţiile date până acum de şefii inspectoratului, care au spus că nu ştiau de existenţa grădiniţei.

Poliţiştii de la Secţia 17 au vrut să controleze în 2013 dacă grădiniţa respectă legea privind paza obiectivelor. Directoarea nu i-a lăsat să intre în clădire. Prin umare, a fost amendata cu 5.000 de lei

Cu alte cuvinte Inspectoratul Şcolar a fost înştiinţat încă din 2013 că la grădiniţă sunt nereguli, dar nu a luat nicio măsură. Inspectoratul invoca un vid legislativ. Ce nu există în acte, nu poate fi verificat.

Alte două instituţii ale statului ştiau de existenţa grădiniţei. Judecătoria Sectorului 5 si Tribunalul Bucureşti, unde directoarea a contestat amenda. Paradoxal, niciuna dintre instanţe nu a verificat dacă grădiniţa are autorizaţie.

Între timp, copiii bătuţi de directoare au început psihoterapia.

Pe timpul controlului judiciar, directoarea agresivă nu are voie să se mai apropie de copii, de familiile lor sau de angajaţii grădiniţei. Mai mult, i s-a interzis să profeseze, informează antena3.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *