Skip to content
Sport

Dezamagire pentru fanii lui Bute. Un meci CRUCIAL nu va fi televizat în România

Lucian Bute a postat vineri pe contul personal de Facebook ca meciul sau impotriva columbianului Eleider Alvarez nu a fost preluat de nicio televiziune din Romania, si si-a manifestat dezamagirea fata de aceasta situatie.

Partida e programată să se dispute sâmbătă, 25 februarie, în jurul orei 05:30 (ora României).

„Cu profundă dezamăgire vă confirm că meciul meu nu a fost preluat de nicio televiziune din România. Am primit enorm de multe mesaje de la cei peste 700 de mii ce urmăriţi această pagină în care sunt întrebat unde se vede meciul meu cu Alvarez pentru Centura #WBC silver şi am sperat până în ultima zi că am să pot anunţa cine televizează in ţară dar nu a fost să fie. Vă asigur că nu preţul drepturilor a stat la baza deciziei televiziunilor de a nu transmite meciul meu. Oricum energia voastră, a românilor, este cu mine şi vă simt mereu aproape! Voi urca în ring în jur de 5:30 dimineaţă sâmbătă! #HaiRomania”, a scris Bute, pe Facebook.

Învingătorul acestei partide va boxa pentru titlul mondial cu Adonis Stevenson, în toamna anului 2017. Canadianul în vârstă de 39 de ani are 28 de victorii (23 prin KO) şi o singură înfrângere în carieră, scrie prosport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *