Skip to content
Politică

DEZASTRU în PDL. Peste 200 de membri din aceeași organizație au demisionat

Dezastru în PDL. Tot mai mulți membri demisionează.

Prim-vicepresedintele Organizatiei Municipale al Partidului Democrat Lliberal Brăila, Roman Pandele, a demisionat din partid si s-a inscris in Partidul Miscarea Populară. El nu a plecat singur și a adus cu el aproximativ 200 de democrat-liberali in partidul condus de Elena Udrea.

„Am venit la PMP deoarece sunt un sustinator al Elenei Udrea si al lui Traian Basescu. Mie imi place sa merg cu o echipa invingatoare, castigatoare. In 2009 i-am facut campanie lui Basescu si a castigat. In 2012 i-am facut campanie lui Nazare si a castigat. M-am alaturat Miscarii Populare pentru ca nu pot sta in PDL, pe care domnul Blaga l-a desfiintat. A disparut partidul, a ramas doar imnul partidului. Am plecat la insistentele multor membri PDL, mi-au cerut sa trecem la PMP”, a declarat fostul lider PDL Braila.

Intrebat daca va fi urmat in PMP si de primarul democrat-liberal al comunei Surdila-Greci, Pandele a precizat ca i se vor alatura mai multi membri importanti, inclusiv din Organizatia Judetean, potrivit infobraila.ro.

1 comentariu la “DEZASTRU în PDL. Peste 200 de membri din aceeași organizație au demisionat

  1. Astia, din marele PNL contra naturii, chiar nu pricep ??? Din putinii basisti din PNL si putinii nebasisti din PDL, nu poti face un partid ! Poate sa strangi de o sezatoare !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *