Skip to content
Politică

Dezastrul din Colectiv. Partidul lui Băsescu ia atitudine privind „bombele” din Centrul Vechi

Dezastrul din Colectiv. Mişcarea Populară, partidul fostului preşedinte al României Traian Băsescu, ia atitudine în ceea ce priveşte „bombele” din Centrul Vechi: „Negoiţă taie frunză la câini!”

Într-un comunicat trimis, marţi, PSnews.ro, Cristian Petrescu (preşedintele MP Bucureşti) îl acuză pe Robert Negoiţă (primarul Sectorului 3) că nu ia suficiente măsuri pentru securitatea unor astfel de localuri.

Mişcarea Populară Sector 3 anunţă că a solicitat, marţi, Primăriei Sectorului 3 lista barurilor, cluburilor şi restaurantelor de pe raza Centrului Istoric al Bucureştiului şi a restului Sectorului 3 care deţin autorizaţie de funcţionare conform legilor în vigoare.

„Mă aşteptam la măsuri concrete din partea autorităţilor în legătură cu problemele din Centrul Istoric. Cum au primit autorizaţii de funcţionare baruri şi cluburi care se află în clădiri cu risc seismic? Centrul Istoric este o bombă cu ceas. Dacă, în weekend, atunci când este foarte aglomerat, ar avea loc o catastrofă, echipelor de salvare le-ar fi foarte greu să intervină, accesul fiindu-le îngreunat pe străduţele din Centrul Istoric!

Vreau ca tinerii să ştie care sunt locurile de socializare care deţin toate autorizaţiile de funcţionare conform legii, unde pot merge şi să se afle în siguranţă. Pentru că, în acest moment, nimic nu este sigur în Bucureşti, iar comunicarea şi măsurile luate de către autorităţi lasă de dorit, primarul Robert Negoiţă «taie frunză la câini» cu bordurile, în loc să-l preocupe soarta cetăţenilor”, a declarat Cristian Petrescu, preşedintele MP Bucureşti.

Mişcarea Populară Sector 3 precizează că este preocupată de siguranţa bucureştenilor.

„Evenimente tragice ca cel din clubul Colectiv nu trebuie să mai aibă loc vreodată în România. Autorităţile sunt obligate să asigure siguranţa cetăţenilor. În primul rând, ne dorim să ştim că tinerii noştri sunt în siguranţă atunci când îşi petrec timpul liber în cluburi, baruri şi restaurante”, se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *