Skip to content
Politică

Dezastrul PNL are ecouri în ţară. Un lider local şi-a dat demisia din funcţie

Dezastrul PNL are ecouri în ţară. Un lider local al Partidului Naţional Liberal şi-a dat demisia din funcţie.

Este vorba despre senatorul Dragoş Luchian. Parlamentarul şi-a prezentat oficial, marţi, demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Bacău după eşecul din alegerile locale, în care a candidat pentru mandatul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

„Este un gest de onoare, pe care îl fac cu speranţa că şi astfel vom deveni mai responsabili şi mai puternici. Le mulţumesc multora dintre colegii de partid şi sutelor de voluntari care au muncit din greu în această campanie şi care nu au nicio vină pentru insuccesul meu, pe care mi-l asum. Va trebui, însă, făcută rapid şi o analiză serioasă privind ezitările ori greşelile conducerii centrale şi judeţene a PNL”, a motivat, pentru Agerpres, Dragoş Luchian.

El a mai precizat că se va „lupta în continuare pentru principiile în jurul cărora a fost construită campania sa electorală şi care corespund unui liberalism autentic”.

Dragoş Luchian, care este singurul reprezentat al PNL Bacău ce şi-a prezentat, până în prezentat demisia, a obţinut 16,16% din opţiunile electoratului băcăuan, locul al treilea, după Cosmin Necula, PSD, creditat cu 35,38%, şi Cristinel Manolache (PSRO) 16,44%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *