Dezbatere pe tema siguranţei în şcoli la care au participat cadre didactice şi candidatul PSD-PNL Rareş Hopincă

Sursa: X

Cadre didactice, directori de şcoli şi candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2 Rareş Hopincă au participat la o dezbatere pe tema siguranţei în şcoli, combaterii consumului de droguri în rândul elevilor şi reabilitării sălilor de sport şi instituţiilor de învăţămând din sector.

Potrivit unui comunicat, dezbaterea a fost organizată de Monica Anisie, fost ministru al Educaţiei şi preşedinte PNL Sector 2.

”Discuţiile s-au concentrat asupra programului de guvernare locală care vizează reformele în educaţie. Anisie a prezentat priorităţile acestui program care includ îmbunătăţirea siguranţei în şcoli, combaterea consumului de droguri între elevi, continuarea campaniei „Meseria face diferenţa” pentru promovarea învăţământului dual, construirea şi reabilitarea sălilor de sport şi a instituţiilor de învăţământ din sector”, se arată în comunicat.

De asemenea,fostul ministru a subliniat iniţiativa de acordare a voucherelor sportive.

O altă temă de discuţie a fost îmbunătăţirea accesului la formare profesională pentru cadrele didactice.

”Am dezbătut Pactul pentru Educaţie în Sectorul 2. Un pact în 6 puncte, pentru: şcoli sigure; şcoli fără droguri; învăţământ profesional şi tehnic de calitate; învăţământ cu adevărat gratuit; elevi sănătoşi; profesori şi elevi motivaţi: Sectorul 2, capitala performanţei şcolare.Educaţia este prioritară pentru comunitatea noastră. La fel trebuie să fie şi pentru administraţie. Nu este un slogan, este un proiect major, asumat de PSD şi PNL. În administraţie, alături de competenţă şi de o echipă de profesionişti, ai nevoie de implicare şi de empatie. Aici facem diferenţa”, a scris pe pagina sa de Facebook, Rareş Hopincă, fost prefect al Capitalei.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL