Skip to content
Societate

Dezbatere publică pentru blocul cu 15 etaje care urmează să fie construit în zona cluburilor din Mamaia

replicaonline.ro

Intenţia investitorului Ilie Panait de a construi un bloc cu 15 etaje, între cluburile din Mamaia, avansează. La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa fiind a fost solicitat avizul de mediu şi a fost anunţată o dezbatere publică pentru luna octombrie a acestui an. În paralel, investitorul a depus la Primăria Constanţa documentele în vederea obţinerii autorizaţiei de demolare a construcţiei care figurează momentan pe terenul unde ar urma să fie construit imobilul S+P+12-15 etaje + terasă circulabilă în staţiunea Mamaia, aleea Lamia nr. 16, scrie replicaonline.ro.

Chiar dacă încă nu are toate documentele necesare pentru demararea lucrărilor, investitorul a lansat pe Internet şi oferta pentru viitoarele apartamente din viitorul bloc. Situaţia nu poate decât să nemulţumească ceilalţi investitori din zonă, care reclamă că un asemenea bloc va distruge conceptul de zonă destinată cluburilor. “Dacă a avansat atât de mult cu demersurile pentru construcţia blocurilor şi a şi lansat anunţul de vânzare a viitoarelor apartamemte, înseamnă că are certitudinea că va putea construi; poate că şi-a aranjat pe la primărie lucrurile şi-atunci nu ne mai rămâne decât să demolăm cu toţii cluburile şi facem blocuri. Stricăm zona de cluburi, care este motorul economiei în staţiune şi asta e! Facem cu toţii blocuri”, a declarat unul dinte reprezentanţii cluburilor din zona de nord a staţiunii Mamaia. Cu siguranţă, a adăugat acesta, va participa la dezbaterea privind construcţia blocului.

De precizat că Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa poate emite sau respinge solicitarea de emitere a acordului de mediu. Raportul poate fi consultat la APM de luni până joi, între orele 8.00 – 16.00, iar vineri, între orele 8.00 – 14.00. Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în data de 22.10.2019 la hotelul Bulevard, începând cu ora 14.00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului până la data de 22.10.2019.

Blocul la care se face referire urmează să fie construit între cluburile de fiţe de la capătul staţiunii Mamaia, lângă Loft, Nuba, în locul fostului “La Mama”, în prezent “Nikos Taverna”.

DOCUMENT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *