Skip to content
Politică

Dezbaterea care a încins internetul: Cele mai tari momente ale bătăliei pentru Sectorul 1, la ”Dosar de politician” – VIDEO

PS News

Dezbaterea dintre principalii candidați la Primăria Sectorului 1, Dan Tudorache (PSD) și Clotilde Armand (USRPLUS și PNL), găzduită duminică de emisiunea ”Dosar de politician”, de la B1 TV, a încins internetul. Mii de utilizatori au reacționat la evenimentele care s-au succedat cu rapiditate în studio, în principal la momentul stânjenitor pentru Clotilde Armand, care a refuzat în mod repetat să explice incidentul tragic din 2009, când un angajat Distrigaz a murit, ea fiind atunci directorul executiv al companiei.

Vezi AICI cele mai importante momente ale emisiunii:

Din nefericire calitatea transmisiei live de ieri de la dezbaterea dintre Clotilde Armand și Dan Tudorache nu a fost una de calitate. Repostez aici momentele cele mai importante ale emisiunii

Publicată de Dosar de Politician pe Luni, 7 septembrie 2020

Jurnalistul Silviu Mănăstire, a rămas, însă, și cu un gust amar: valul de atacuri online care au urmat imediat după emisiune.

”După 20 de ani de presă trebuie să remarc cu admirație: cei mai mizerabili și abjecți postaci politici sunt cei ai USR minus PLUS!

Am relatat campaniile din 2009, cele din 2014, 2016 sau 2019 (prezidențială), dar…

Nu există comparație cu celelalte campanii; de departe postacii cei mai mizerabili, mai grosieri, mai îndobitociți sunt pluseriștii. Peremiștii lui Vadim Tudor par acum copii mici, și credeți-mă, am fost înjurat de ei ca la ușa cortului!

Astfel, nu am să șterg mizeriile propagandei USR minus Plus de pe această pagină, tocmai pentru a-i vedea pe acești (ne)oameni în toată splendoarea lor.

Nu puteți voi înjura cât pot eu scrie și documenta!

Liber, așadar, la înjurat! Rog inventivitate…”, scrie jurnalistul pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *