Skip to content
Puterea Știrilor Video

Dezbaterea despre lipsa dezbaterii electorale continuă. Daniel Fenechiu: Și doamna Dăncilă a refuzat să meargă la consultări, deși avea obligația instituțională s-o facă!

psnews.ro

Liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu, a declarat la ”Puterea Știrilor” că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă înaintea finalei prezidențiale din 24 noiembrie este pe deplin justificat.

”Nu cred că este în regulă ca omul care este ales de cei bătuți și gazați în Piața Victoriei să se ducă la o dezbatere cu șefa regimului care i-a gazat în Piață. 

Îmi aduc aminte că domnul președinte Iohannis o chema pe doamna premier la consultări și doamna Dăncilă nu voia să meargă. Și avea obligația instituțională să o facă! 

Și mai cred că domnul președinte poate foarte bine să-și transmită mesajele prin intermediul presei. Plus că domnul Iohannis, predictibil cum îl știm, ne-a arătat în ultimii 5 ani care este viziunea sa despre România. Și cred că oamenii sunt lămuriți. S-a văzut în primul tur și se va vedea și în cel de-al doilea tur”, a spus Daniel Fenechiu la ”Puterea Știrilor”.

Klaus Iohannis a explicat într-o postare pe pagina de Facebook motivele pentru care refuză să aibă o dezbatere cu prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă.

”Nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”, a scris Klaus Iohannis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *