Skip to content
Politică

Dezertorul din PMP către PSD le răspunde colegilor: Sunt numai povești

cronicadefalticeni.com

Deputatul din Partidul Mișcarea Populară, Octavian Goga, cel care și-a dat demisia duminică din partid și a anunțat că va activa în grupul parlamentar al Partidului Social Democrat le dă peste nas foștilor colegi care l-au numit trădător.

Fostul deputat PMP a afirmat că nu a primit nimic din partea social-democraților, deși liderul PMP Eugen Tomac și Stefanel Dan au spus că a primit beneficii de pe urma acestei migrări.

" "

„Nu mi-a dat nimeni nimic, sunt numai povesti. Le-am spus (celor din PMP-n.r.) ca vreau sa votez motiunea pentru ca mi se pare o chestie normala, pentru ca eu vreau sa fie liniste in tara si cu asta basta. Nu mi s-a oferit nimic, de la nimeni (…) Pot sa faca si doua plangeri penale impotriva mea, nu numai una (…) Nu m-am regasit intre ei (PMP- n.r) si de asta am plecat (…) Daca PMP vota motiunea de cenzura, ramaneam in PMP fara nicio problema (…) Stiti foarte bine ca eu am fost in PSD si am plecat si nu a fost scopul meu in viata sa trec din nou la PSD (…) Repet, eu vreau sa fie liniste in tara (…), va dati seama ca, daca nu trece motiunea, va fi circ. Eu voi vota motiunea”, a declarat Octavian Goga, potrivit Hotnews.ro 

El a mai spus ca intentioneaza sa candideze pentru functia de presedinte al PSD Covasna, in momentul in care vor fi organizate alegeri pentru aceasta functie, detinuta in prezent de fostul deputat Horia Grama.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *