„Dezlegați-vă câinii! Lanțul înseamnă moarte”. Mesajul Protecției Animalelor pentru proprietarii de câini

Sursa foto: depositphotos.com

Protecția Animalelor a transmis duminică un mesaj proprietarilor de câini, în contextul inundațiilor iminente: „Dezlegați-vă câinii, lanțul înseamnă moarte”. Organizația îndeamnă la conștientizarea riscurilor pentru animale în caz de vreme extremă, oferind sprijin pentru adăpostirea lor.

„Dezlegați-vă câinii. Numai așa se pot salva, în caz de inundații. Lanțul înseamnă moarte. Vă cerem să conștientizați pericolul avertizărilor meteo și să aveți grijă de animalele voastre. Așa cum au avut și ele și au păzit casele.

Dezlegați-vă câinii! Dacă puteți, adăpostiți-i undeva. Băgați-vă și pisicile la adăpost, nu le mai lăsați să umble singure pe vremea asta. E complet normal și uman să ne pese de toate ființele.

În caz de urgențe, vă rugăm să ne sunați ori să ne scrieți. Aici suntem – 0751.235.009.

De săptămâna viitoare, prin fundația noastră, începem să construim țarcuri pentru câinii ținuți în lanț, în Ilfov, în cazul persoanelor defavorizate. Dacă știți cazuri de oameni sărmani, care își țin câinii în lanțuri în Ilfov, dați-ne de veste. Le construim noi gratuit țarcuri”, a transmis Protecția Animalelor Ilfov într-o postare pe Facebook.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: