Skip to content
Politică

Dezmăț din bani publici făcut de cel care se visează omul doi în PNL. Sumele fabuloase risipite pe achiziții inutile

Unul din cei mai importanți și mai influenți vicepreședinți ai PNL pare predispus să arunce sume semnficative pentru achiziții aparent inutile. Este vorba de primarul sectorului 6, Rareș Mănescu, cel care plănuiește, alături de Ludovic Orban, să preia conducerea PNL. Reamintim faptul că edilul sectorului 6 face tandem cu Ludovic Orban pentru șefia PNL, iar în cazul în care acesta din urmă reușește să se impună ca succesor al lui Iohannis, Rareș Mănescu va fi secretarul general al partidului.

Potrivit site-ului sursazilei.ro, pentru dotări independente, specialiștii din Primăria Sectorului 6 au cheltuit 190.000 de lei pentru două ciocane, o mașină de găurit și o gheretă.

După ce a alocat milioane de lei pe consultanță, studii de prefezabilitate, proiecte, achiziții de imobile și construcția unui șopron, Primăria Sectorului 6 risipește peste 100.000 pe cheltuieli de investiții.

Potrivit proiectului de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al sectorului 6, din ședința Consiliului Local din data de 21 octombrie, la anexa obiectivelor de investiții finanțate din bugetul local pentru anul 2014, Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 are prevăzute fonduri în valoare de aproximativ 50.000 de euro, „cheltuieli pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate, a studiilor de fezabilitate, proiectelor și altor studii aferente obiectivelor de investiții”.

Mai exact, proiectul tehnic pentru asigurarea microclimatului serelor din Parcul Moghioroș costă aproximativ 36.000 de euro, iar restul de 14.000 de euro sunt aruncate pe reactualizarea unor hârtii în vederea modernizării spațiilor verzi din cartierele Drumul Taberei și Militari.

De asemenea, șefii Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 au alocat 23.000 de lei, bani pentru 2 ciocane demolatoare, 7.000 de lei pentru o mașină de găurit și 160.000 de lei pentru o gheretă.

Deși sectorul 6 este cel mai sărac în spații verzi, primarul Rareș Mănescu a alocat, în acest an, peste 200.000 de euro pentru lucrări de instalații de irigare.

1 comentariu la “Dezmăț din bani publici făcut de cel care se visează omul doi în PNL. Sumele fabuloase risipite pe achiziții inutile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *