Skip to content
Politică

DEZVĂLUIREA halucinantă a lui Robert Turcescu – FOTO

După ce președintele Traian Băsescu a declarat că unul dintre candidații la prezidențiale ar fi ofițer acoperit, jurnalistul Robert Turcescu face o dezvăluire halucinanta pe blogul personal.

Acesta a postat pe blogul personal un articol intitulat ”Marturisire si spovedanie” în care dezvăluie faptul că a fost colonel sub acoperire.

Redăm integral postarea de pe blog.

”Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor”, a scris Turcescu. 

Image2-218x300 Imagebani-218x300 LM1-218x300 LM2-218x300

5 comentarii la “DEZVĂLUIREA halucinantă a lui Robert Turcescu – FOTO

  1. POATE CA ESTE ADEVARAT, DAR DOM COLONEL ESTE ATAT DE BASIST CA CE SPUNE NU MAI ESTE CREDIBIL SI TOTUL PARE O FACATURA.. SA NU UITAM ROLUL ACESTUI CANTARET IN ALEGERILE ANTERIOARE, OARE ATUNCI PENTRU CINE CANTA? SI INCA CEVA, DACA ESTE COLONEL, MAI ESTE ACTIV SAU A IESIT LA PENSIE? TOTUSI, DUPA CATE STIU, DIN ORICE SERVICIU SECRET, DE ORIUNDE, NU IESI IN RETRAGERE DECAT CU PICOARELE INAINTE SI POATE NICI ATUNCI, DECI, CANTARETUL, COLONEL TURCESCU, ESTE INCA ACTIV.. DUMNEZEU SA-L IERTE! DACA SPOVEDANIA LUI ESTE SINCERA EU IL IERT..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *