Skip to content
Politică

DEZVĂLUIREA făcută de Robert Turcescu se adâncește

După ce președintele Traian Băsescu a declarat că unul dintre candidații la prezidențiale ar fi ofițer acoperit, jurnalistul Robert Turcescu face o dezvăluire halucinanta pe blogul personal.

Acesta a postat pe blogul personal un articol intitulat ”Marturisire si spovedanie” în care dezvăluie faptul că a fost colonel sub acoperire, însă, potrivit jurnaliștilor evz.ro,  datele personale din documentele prezentate nu corespund cu cele de la Registrul Comerţului. Verificările indică faptul că documentele militare sunt completate cu date personale false. Arhivele oficiale în care au fost verificate datele de pe livretul militar conţin alt CNP.

Întrebarea care se impune în acest caz este: Ar putea fi această postare o modalitate prin care Turcescu face rating sau este un act de sinceritate?

Citește și: DEZVĂLUIREA halucinantă a lui Robert Turcescu – FOTO

6 comentarii la “DEZVĂLUIREA făcută de Robert Turcescu se adâncește

  1. Ce arata Turcescu e….livretul lui militar ! Orice cetatean roman care a facut armata are un asemenea document ! Asa ca…..musiu Turcescu „da cu flit” tuturor celor care insista cu „acoperirea” ! Cu privire la grad….e alta kalimera…cum ar zice grecu ` !

    1. daca va uitati la rubrica unde este trecut gradul se pare ca acolo s-a facut o modificare.
      Poate daca are cineva posibilitatea sa mareasca mai mult poza vedem daca e manareala

  2. Se pot face multe speculatii–dar sunt lucruri serioase–Daca incearca acelasi tertit din 2012 cand s-a dovedit ca avea grad de COLONEL in REZERVA al ARMATEI ROMANE—- si intr-o emisiune televizata a batjocorit–haina militara– fara ca MINISTERUL SA-L ACTIONEZE IN JUDECATA –ar putea in contextul actual sa mearga pe o sarma foarte subtire .

  3. Col.Turce scu s-a acoperit de bani cind in tipul unui juramint nu a putut sesiza diferenta intre ,,nu l-am lovit cu pumnul in plex” si ,, dat un dos de palma peste fata”. Suferintele transmise la B1TV sunt jucate prost si neprofesional . O singura problema in acest caz : da banii luati inapoi ???? Sunt totusi 30 milioane/ luna…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *