Skip to content
Politică

DEZVĂLUIREA unui deputat PSD: dacă Dragnea îl exclude pe Țuțuianu, partidul PIERDE majoritatea parlamentară! EXCLUSIV

Inquam Photos / Octav Ganea

Un deputat PSD-ist avertizează, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că, dacă Liviu Dragnea va forța excluderea vicepreședintelui Adrian Țuțuianu, în viitorul CEx, partidul celor trei trandafiri riscă să piardă majoritatea parlamentară.

Este vorba despre Răzvan Rotaru (deputat de Botoșani), ale cărui declarații vi le prezentăm în cele ce umează.

O eroare

”Eu sper că actuala conducere și viitorul CEx nu vor propune o excludere a liderului PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în urma înregistrărilor audio care au apărut în presă. Așa ceva nu ar fi deloc normal. Să nu uităm că Țuțuianu este vicepreședinte al PSD și unul dintre oamenii de bază ai partidului. El a obținut al doilea scor pe țară al PSD la referendumul pentru familie și nu există argumente pentru a decide o astfel de excludere. Trebuie să conștientizăm că nu mai avem în PSD mulți lideri puternici care să aducă masiv voturi la toate tipurile de alegeri la care participă partidul. Dacă se va pune cumva problema excluderii lui Adrian Țuțuianu, ceea ce ar fi o eroare, cred că va avea loc o discuție între colegi pentru a analiza situația. Totuși, sper să nu se ajungă până acolo.

”Se bazează pe mulți parlamentari…”

Actuala conducere a PSD trebuie să țină cont de faptul că liderul de la Dâmbovița se bazează pe mulți parlamentari, are o serie de aliați puternici și nu cred că este în interesul cuiva ca actualele nemulțumiri să degenereze. Nimeni n-ar avea de câștigat din așa ceva. Menținerea majorității este o miză esențială pentru PSD. Eu sper ca soluția să fie identificată în interiorul partidului și mai sper că nimeni nu va solicita excluderea lui Adrian Țuțuianu. În definitiv, președintele PSD Dâmbovița a purtat niște discuții în cadrul unor ședințe județene, nu a lansat acele acuzații în mod public. Totul a ajuns în presă după ce unii dintre cei prezenți l-au înregistrat pe ascuns, ceea ce nu-i deloc onorabil”, a declarat Răzvan Rotaru, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *