Skip to content
Politică

DEZVĂLUIREA unui fost ministru PSD: cum vrea Dragnea să-și REZOLVE dosarele! EXCLUSIV

activenews.ro

Un fost ministru al PSD lansează un atac nimicitor la adresa lui Liviu Dragnea, pe care-l acuză că folosește Guvernul, partidul și Parlamentul pentru a-și rezolva problemele personale din instanță”, ceea ce va duce, finalmente, la distrugerea partidului celor trei trandafiri.

Este vorba despre deputatul Mircea Titus Dobre – fost ministru al Turismului în guvernele Grindeanu-Tudose și fost purtător de cuvânt al PSD Constanța –, actualmente înregimentat în Pro România, grupare coordonată de Victor Ponta și Daniel Constantin. PSnews.ro vă prezintă declarațiile lui Mircea Titus Dobre.

Problemele din instanță

”Tot haosul pe care Liviu Dragnea îl stârnește și îl menține în România vizează două aspecte principale. În primul rând, Dragnea este disperat să-și rezolve problemele personale din instanță și, pentru a atinge acest obiectiv stringent, nu are nici cea mai mică jenă să pună întreaga țară pe foc. În al doilea rând, prin scandalurile și amplele crize pe care le produce, Liviu Dragnea încearcă să deturneze atenția publică de la dezastruoasa guvernare PSD-ALDE, care riscă să pună țara definitiv pe butuci. De exemplu, eu tot aștept cu interes ca această guvernare incompetentă să ne anunțe, în mod oficial, care este dobânda cu care se împrumută România lunar. Fiți convinși că datoriile externe ale României sporesc vertiginos, de la o zi la alta.

Dictatorul

Toate acestea se întâmplă fiindcă dictatorialul Dragnea a găsit de cuviință să-și ia Guvernul pe persoană fizică și să facă orice îi trece prin cap cu viitorul românilor, ceea ce este de-a dreptul inacceptabil! Aceeași soartă o are și PSD, încă cel mai mare partid din România, încălecat și condus de o manieră dictatorială – de altfel, garnitura de conducere a formațiunii este alcătuită din foști PDL-iști și PRM-iști care au capturat partidul. Desigur, cu totul alta este situația de la baza PSD, unde mulți în contestă pe Liviu Dragnea, avertizând în mod cât se poate de legitim că acesta va distruge partidul.

Scopul ultim

După Guvern – unde a impus-o pe Viorica Dăncilă, doamna de casă – și PSD, Dragnea și-a luat pe persoană fizică și Parlamentul, unde își pune în aplicare obsesiile privitoare la Justiție. Dragnea folosește Guvernul, partidul și Parlamentul pentru a-și rezolva problemele personale din instanță. Între timp, mult lăudatul program de guvernare al PSD este total paralel cu acțiunile și proiectele Guvernului Dăncilă. În realitate, niciun minister nu respectă programul de guvernare invocat în mod obsesiv de Liviu Dragnea”, a declarat Mircea Titus Dobre, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *