Skip to content
Politică

DEZVĂLUIREA unui vicepreședinte PNL: când va IMPUNE Dragnea OUG privind amnistia și grațierea! EXCLUSIV

MagnaNews

Unul dintre cei mai vocali vicepreședinți ai PNL – l-am numit pe deputatul Florin Roman – explică, în exclusivitate pentru PSnews.ro, de ce o OUG vizând amnistia și grațierea este inevitabilă într-un viitor apropiat.

De asemenea, Roman avertizează că, în pofida speculațiilor de presă care susțin contrariul, premierul Viorica Dăncilă se va supune fără să crâcnească poruncii lui Liviu Dragnea.

Cum îi ține în șah pe baroni

”Este 100% sigur că Liviu Dragnea și penalii lui vor da OUG pe amnistie și grațiere. În realitate, aceasta este adevărata miză a guvernării PSD-ALDE: să scape Dragnea și acoliții săi de pușcărie. Așadar, nu se vor da în lături de la un astfel de gest toxic și antidemocratic. Dragnea întârzie adoptarea acestei ordonanțe fiindcă, după accea, nu va mai putea ține partidul sub control. În prezent, cu asta-i ține în șah pe baroni: dacă mă dați jos, mergem cu toții la pușcărie! – ăsta-i mesajul lui.

Inevitabila OUG

Baronii vor la fel de mult ca Dragnea ordonanța, însă, după ce își vor rezolva problema prin intermediul actualului șef, vor face totul pentru a-l debarca și a-l face unic țap ispășitor pentru dezastrul cauzat de PSD. Însă – fiți convinși! – în chiar momentul în care va avea garanția că poate controla partidul, că s-au mai liniștit apele în PSD, Liviu Dragnea va da ordinul ca această ordonanță halucinantă să fie adoptată, iar Viorica Dăncilă se va supune fără să crâcnească”, a declarat Florin Roman, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *