Skip to content
Puterea Știrilor Video

Dezvăluiri de culise. Dăncilă povestește cum a ajuns Miron Mitrea, condamnat pentru corupție, să fie unul dintre sfătuitorii ei în campania pentru prezidențiale

psnews.ro

Fostul premier al României Viorica Dăncilă, invitată în studioul Puterea Știrilor, a vorbit despre implicarea fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, în campania pentru alegerile prezidențiale.

Dăncilă a precizat că a renunțat la serviciile lui Miron Mirea din cauza neînțelegerilor apărute la acea vreme în partid. „Au fost voci în partid, la acea vreme, care au comentat implicarea lui Miron Mitrea în campania pentru prezidențiale”, a susținut Dăncilă.

" "
" "

„Da, domnul Miron Mitrea a intrat în echipa mea de campanie la acea vreme. A vrut să ne sprijine. Ne-am contactat reciproc. Gândiți-vă că sunt în partid de 20 și ceva de ani, cunosc foarte mulți dintre vechii membri de partid, deci îl cunoșteam pe domnul Mitrea. El a vrut să mă ajute, dar au fost probleme la nivel de partid, nu între domnul Mitrea și echipa care conducea campania din punct de vedere al strategiei. Ei  nu se băgau în probleme de partid.

Au fost voci în partid la acea vreme care au comentat implicarea lui Miron Mitrea în campania pentru prezidențiale. Am încercat ca toate disputele să le acopăr astfel încât să nu ne consumăm energia pe neînțelegerile din partid și să încercăm să obținem un rezultat cât mai bun pentru alegerile prezidențiale”, a declarat Viorica Dăncilă la Puterea Știrilor.

Fost condamnat penal, unul dintre sfătuitorii Vioricăi Dăncilă în campania pentru prezidenţiale

Amintim că fostul ministru PSD al Transporturilor și coordonator al mai multor campanii electorale ale partidului, Miron Mitrea, s-a implicat pentru foarte puțin timp în campania pentru alegerile prezidențiale.

Miron Mitrea a fost condamnat în februarie 2015 la doi ani de închisoare pentru luare de mită în dosarul privind lucrările de renovare făcute la casa mamei sale. Fostul ministru PSD a reuşit, după o serie de tentative eşuate, să iasă mai repede din Penitenciarul Poarta Albă din Constanţa.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *