Skip to content
Alegeri locale 2020

Dezvăluiri de culise. Legătura neştiută dintre Gabriela Firea şi şeful de campanie al lui Nicuşor Dan

psnews.ro

Nicușor Dan a prezentat, miercuri, o organigramă a Primăriei București, în care a lansat o serie de acuzații la adresa Gabrielei Firea, spunând că și-a angajat rudele și prietenii. Firea a explicat că mulți dintre cei prezentați de Nicușor Dan fie nu mai lucrează în Primărie, fie au fost angajați de cei care au condus înaintea sa primăria.

Firea consideră că prezentarea făcută de contracandidatul său este una eronată, deși cel care este șef al campaniei deputatului care a condus USR este nimeni altul decât soțul Simonei Gherghe, Răzvan Săndulescu, vedeta de la Antena 1 care i-a fost domnișoară de onoare la nunta cu Florentin Pandele.

Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii”, a declarat, la România TV, Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *