Skip to content
Politică

Dezvăluiri de culise: MOTIVUL întâlnirii Dragnea – Tăriceanu EXCLUSIV SURSE

cotidianul.ro
" "

Liderul Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, are la această oră o întâlnire cu liderul social-democraților și șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Astfel, surse social-democrate au dezvăluit pentru PSnews.ro că dis-de-dimineață Liviu Dragnea l-a invitat de urgență pe Călin Popescu Tăriceanu în biroul său pentru a avea o discuție legată de posibila suspendare a președintelui Klaus Iohannis.

" "

Astfel, potrivit surselor noastre, Liviu Dragnea încearcă disperat să găsească motive pentru a putea invoca suspendarea președintelui cât mai repede posibil. Însă, se pare că liderul social-democraților este sabotat chiar de către partenerul de coaliție, Călin Popescu Tăriceanu, care se opune suspendării șefului de la Cotroceni, pretextând că nu ar exista motive care să ducă în acest punct.

Totodată, surse din interiorul PSD au dezvăluit pentru PSnews.ro că tensiunile dintre Tăriceanu și Dragnea au pornit încă din luna mai a acestui an, când însuși liderul ALDE a vorbit pentru prima dată despre o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidențiale. De altfel, potrivit surselor noastre, Tăriceanu reclamă la diverse evenimente și întâlniri, relația tot mai rece cu liderul PSD, despre care susține că încearcă să conducă în mod autoritar coaliția de guvernare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *