Skip to content
Politică

Dezvăluiri despre Trump: Sfârșitul civilizației e aproape?

salon.com

Tony Schwartz, fost apropiat al preşedintelui Trump, a postat de curând pe pagină de twitter regretă enorm colaborarea cu magnatul american şi speră acesta nu va avea acces la codurile nucleare întrucât asta ar însemna sfârşitul civilizaţiei.

Fost jurnalist, Tony Schwartz regretă colaborarea pe care a avut-o cu Donald Trump, preşedintele ales al SUA. Ba mai mult, acesta avertizează în privinţa caracterului lui Donald Trump şi speră că nu va primi acces la codurile nucleare, scrie antena3.ro.

Sunt convins dacă Trump va avea acces la codurile nucleare atunci va există o posibilitate excelentă ca civilizaţia noastră se sfârşească”, a postat Schwartz.

„Regret am contribuit la prezentarea lui Trump într-un mod care i-a adus o celebritate şi mai mare şi l-a făcut pară mai atractiv decât este”, a mai adăugat fostul jurnalist.

Tony Schwartz este şi cel care l-a ajutat pe Trump îşi scrie biografia, ulterior vândută în peste 1 milion de exemplare.
Mai adăugăm că SUA dispune în prezent de 900 de bombe atomice cu o putere de până la 20 de ori mai mare decât cele utilizate în atacurile de la Hiroshima şi Nagasaki, precizează sursă citată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *