Skip to content
Video

DEZVĂLUIRI din culisele moțiunii anti-Grindeanu. Florin Jianu: Am vrut o întâlnire cu el! EXCLUSIV

Cea mai recentă ediție a interviurilor video PSnews.ro l-a avut, vineri, ca invitat pe Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional pentru Întreprinderile Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR).

În cadrul interviului, fostul ministru al IMM-uri în cabinetul Grindeanu a vorbit, pentru Psnews.ro, despre demisia sa din Cabinetul Grindeanu, precizând faptul că înainte de a face gestul a dorit să aibă o întâlnire cu fostul premier, însă acesta nu i-a răspuns.

”Am mai vorbit de câteva ori cu Sorin Grindeanu pe Whatsapp, altfel nici nu m-am mai văzut de când am plecat atunci din Guvern. Eu am vrut să am o întâlnire atunci cu el înainte să plec, că așa era normal, dar nu i-a răspuns. I-am scris, i-am solicitat să avem o întâlnire în care să explic poziția mea, faptul că consider unele lucruri incorecte, că vreau să îmi aduc aportul în continuare din sfera publică. Eu cred că toți trebuie să ne aducem aportul, nu cred că trebuie să îi lăsăm responsabilitatea întregii societăți ministrului X. Însă, Grindeanu nu mi-a răspuns atunci, lucrurile au trecut, am mai avut câteva discuții pe Whatsapp în ultima perioadă, dar simple amicale, nimic altceva”, a declarat Florin Jianu pentru Psnews.ro

”Nu am avut nici înainte o relație cu Grindeanu. Eu l-am cunoscut pe Sorin Grindeanu atunci când s-a format Guvernul, nu ne cunoșteam înainte. În Guvernul Victor Ponta eu am fost înaintea lui și nu ne-am intersectat”, a mai precizat acesta.

Mai mult, fostul ministru a ținut să precizeze, făcând referire la înlăturarea întregului cabinet Grindeanu, că ”trebuie să ai mare grijă cu măsurile pe care le iei, să te gândești de milioane de ori dacă faci un lucru sau cum îl faci, pentru că s-ar putea să îți poarte numele”.

„În opinia mea imaginea unei guvernări este dată într-o secundă, nu își trebuie ani de zile de lucru. Ani de zile de lucru pot fi dărâmați într-o secundă. Se pune o sintagmă pe un anumit tip de abordare. De exemplu, anul trecut s-a pus sintagma ”Guvernul 0”, pe sfera fondurilor europene. Aia era realitatea. Anul acesta a fost ”Noaptea ca hoții”. În momentul acela tu nu mai poți face absolut nimic. Unii n-au înțeles. Trebuie să ai mare grijă cu măsurile pe care le iei, să te gândești de milioane de ori dacă faci un lucru sau cum îl faci pentru că s-ar putea să îți poarte numele. Acuma fiecare cum vrea să își poarte numele. Dacă unii vor să intre în istorie cu o astfel de ștampilă sau vor să lase ceva în urma lor” , a conchis acesta.

 

Urmăriți interviul de la minutul 29:05 și până la minutul 33:25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *