Skip to content
Politică

Dezvăluiri din culisele negocierilor PNL-USRPLUS. Silviu Mănăstire: Pluseriștii execută încă trei săptămâni de balet și se întorc la guvern

psnews.ro

Într-o postare pe pagina Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire este de părere că Anca Dragu, președintele Senatului, „va sta cu dinții înfipți în fotoliul de șef cât se poate”. „Așa sunt gândite funcțiile acestea, sa sugi cât mai multe beneficii fiind greu de demis!”, mai spune jurnalistul Silviu Mănăstire. Totodată, acesta este de părere că USRPLUS se va întoarce în Guvern după „trei săptămâni de balet”, având în vedere că, potrivit informațiilor obținute de Silviu Mănăstire, Barna și Cioloș au declanșat deja negocierile de întoarcere în coaliția cu PNL mizând pe Emil BOC.

„Măcar madam Dragu este sinceră: nu pleacă, nu vrea sa plece și, în general, va sta cu dinții înfipți în fotoliul de șef al Senatului cât se poate, pentru ca procedura de schimbare este una complexa. Evident ca este! Așa sunt gândite funcțiile acestea, sa sugi cât mai multe beneficii fiind greu de demis!
Astfel, putem constata că exista și pluseriști neipocriți, madam Dragu în speță, care admit că nu pot pleca de la ciolan. Oricum, pluseriștii execută încă trei săptămâni de balet și se întorc la guvern!
Ipocriți sunt însă Barna și Cioloș care deja au declanșat negocierile de întoarcere în coaliția cu PNL mizând pe Emil BOC. În weekend au avut loc întâlnirile de taină în sediul primăriei Cluj-Napoca. Ciolos a venit noaptea ca … pesediștii, Barna, mai pe zi”, scrie Silviu Mănăstire.

PS News a scris luni AICI despre procedura care prevede revocarea din funcție a președintelui Senatului.

2 comentarii la “Dezvăluiri din culisele negocierilor PNL-USRPLUS. Silviu Mănăstire: Pluseriștii execută încă trei săptămâni de balet și se întorc la guvern

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *