Skip to content
Politică

Dezvăluiri din culisele PSD! Cine a propus-o de fapt pe Viorica Dăncilă drept candidat al partidului pentru alegerile prezidenţiale

Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul ministru de finanţe Eugen Teodorovici a dezvăluit momentul în care PSD a decis să o nominalizeze pe Viorica Dăncilă drept candidat al partidului pentru alegerile prezidenţiale.

Potrivit lui Teodorovici, Marcel Ciolacu a fost cel care a luat primul cuvântul pentru a o propune pe Dăncilă, în timp ce, de cealaltă parte, doar doi baroni s-au opus.

Decizia partidului, la dorinţa domnului Marcel Ciolacu a fost ca doamna Viorica Dăncilă să fie candidatul PSD. M-am supus deciziei partidului, au fost doar două voturi împotrivă la acea vreme în CEX. Cred că domnul Stănescu şi domnul Mitică Buzatu”, a explicat Eugen Teodorovici.

Acesta din urmă a vorbit marţi la „Adevărul Live” despre cum poate fi îndepărtat Marcel Ciolacu de la şefia social-democraţilor, Congresul PSD şi opoziţia la Guvernul Orban. Teodorovici a subliniat că nu l-ar vota niciodată pe Ciolacu şi că va anunţa dacă îşi depune candidatura în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *