Skip to content
Politică

Dezvăluiri explozive despre averea lui Marian Vanghelie. Ce clădire istorică din București ar fi deținută de primarul sectorului 5

Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu a comentat joi la B1 TV subiectul audierii lui Marian Vanghelie de către DNA. Acesta a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la afacerile pe care primarul de la sectorul 5 le-ar controla. Potrivit acestuia, Vanghelie ar deține celebra cofetărie Capșa.
„Cafeneaua Capsa, care a facut istorie, unde a fsot elita culturala a Romaniei, este propritatea lui Vanghelie”, a declarat președintele PNȚCD.
De asemenea, Pavelescu l-a acuzat pe Vanghelie că ar controla tot ce ține de panotaj și afișaj în sectorul pe care îl conduce.
„În sectorul 5, toate panourile sunt puse de Vanghelie. Nimeni nu mai poată să facă nimic”, a spus președintele PNȚCD.
Nu este prima oară când informația conform căreia Marian Vanghelie ar deține cofetăria Capșa apare în spațiul public. Cu câțiva ani în urma, jurnaliștii de la Realitatea TV au relevat că proprietarul din acte al localului era o femeie de afaceri apropiată de primarul sectorului 5.
Este vorba de Daniela Bucur. În trecut presa i-a descris pe soţii Daniela şi Marian Bucur ca pe nişte apropiaţi ai PSD încă din vremea cabinetului Năstase. Surse Realitatea TV au susținut că în ultimii ani afacerile familiei Bucur se învârtesc în jurul lui Marian Vanghelie, primar al sectorului 5 şi fost lider al PSD Bucuresti. „Familia Bucur a fost considerată doar un paravan pentru Marian Vanghelie în afacerea Capsa şi în alte afaceri” spun sursele postului de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *