Skip to content
Politică

DEZVĂLUIRI fără precedent despre Elena Udrea. Cutremur la vârful DIICOT

Conform jurnaliștilor LuJu.ro, care citează blogul joscenzura2014.wordpress.com, Elena Udrea a făcut o excursie la Paris, în luna februarie a anului 2014, împreună cu nimeni alta decât șefa DIICOT, Alina Bica. De asemenea, a fost prezentă și Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, impusă în funcție, conform informațiilor din presă, chiar de către Elena Udrea

Cutremur la varful DIICOT

Sefa Directiei, procuroarea Alina Bica, a fost fotografiata la Paris, in timpul unei vizite. Nimic spectaculos pana acum. Problema este ca Alina Bica a fost insotita de nimeni alta decat Elena Udrea, protejata lui Traian Basescu, al carei nume apare in ”Dosarul ALRO”, instrumentat chiar de DIICOT. Parchet condus de Codrut Olaru si apoi de Alina Bica, care anterior a ocupat functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei sub ministeriatul Catalin Predoiu. Cele doua au fost surprinse mergand pe strada, razand ca doua bune prietene, si facand cumparaturi alese in zona Galeriilor Lafayette, din Piata OperaAlina Bica si Elena Udrea erau insotite de fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, Ana Maria Topoliceanu.

Dezvaluirile au fost facute de site-ul joscenzura2014.wordpress.com. Iata ce se scrie: “Marea luptatoare pentru curatenie morala, Elena Udrea, a fost surprinsa la Paris, in februarie 2014, intr-o vizita privata facuta cu nimeni alta decat procuroarea-sef a DIICOT, Alina Bica, si cu Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, puse pe functii si protejate de Elena Udrea.

Fetele s-au distrat foarte bine si au spart cateva zeci de mii de euro. O apropiere intre un om politic controversat, Elena Udrea, o fosta seja de institutie de stat cu buget dirijat discretionar si o procuroare-sefa pusa politic care ar trebui sa lupte impotriva coruptiei politice si a crimei organizate.

Aceste imagini zac in mai multe redactii din Bucuresti. Au fost tinute la sertar in urma unor presiuni de neimaginat.

S-a acumulat prea multa frustrare in urma blocarii acestei reusite jurnalistice.

Jos cenzura!”.

Potrivit documentelor prezentate pe acest site, Alina Bica si Elena Udrea s-au cazat la Hotelul “Le Bristol” din Paris. Bica a ajuns la 14 februarie 2014, chiar de Ziua Indragostitilor, si a plecat la 16 februarie 2014. Elena Udrea a sosit la 13 februarie 2014 si a plecat tot la 16 februarie 2014. Ambele au stat la acelasi etaj, dupa cum reiese din documentele privind cazarea la Hotelul “Le Bristol”.

Spectaculoase sunt insa pozele, care sunt atasate la finalul articolului.

Iata cateva dintre ele și respectiv actele care indică faptul că Elena Udrea și Alina Bica au stat la același hotel:

1 2 3 4 5 6

10 comentarii la “DEZVĂLUIRI fără precedent despre Elena Udrea. Cutremur la vârful DIICOT

 1. Ambele doamne ar face bine sa ne explice cum se face ca „cercetata de DIICOT” este la primbare cu „procuroarea DIICOT”?? Nu e absolut deloc normal! Si aici nu vorbim de o canditata la alegeri prezidentiale (care are doar 6%, deci nesimnificativa) ci de o pesoana cercetata si de una care „cerceteaza”!!!

 2. Aginturili straine , coordonate de BACONSKI—asta cunoaste PARISUL , ca-n palma , cuibusorul lui de nebunii–cate unul la 3 secunde . Daca prindea si el un post de -europarlamentar–nu mai facea pe fotograful acuma .

 3. Trebuie ceruta demisia, imperativ, si anchetarea, lui Bica. Asta nu mai e justitie ci spalatorie de morti si macelarie, unde oameni nevinovati sint condamnati, in schimb infractori notorii alde basescu si udrea sint protejati.

 4. mai fratilor, in tara asta sef procuroriDIICOT numai de atata se poate cat toapa asta Bica pusa sefa la cerereea penalitatii Udrea ???????????
  ca doara de aia a ajuns sefa sa palmeze dovezile din dosarele la asta si piratul incendiator, care acuma ameninta ca merge si nu numai vapoarele le incendiaza ci si porturile din Franta, dati-i afara repede curvele din institutiile statului !

 5. BRAVO S.I.E.

  Cu toate ca e clar ca nu mai e unanimitate la varful serviciilor, ca sunt evidente unele interese si ca exista intrigi si sapatorie pe acolo, de data asta aproape ca v-ati facut datoria.
  Unii va pot reprosa ca ati cam intarziat si ati tinut la tescherea pozele. Poate chiar asta ati si facut, poate ca nu ati reusit sa picati la pace cu grupul de interese, dar momentul in care ele au sublimat catre marele public „alegator” este, daca nu inspirat, atunci cel putin bine venit.

  Pentru prima, data dupa multi ani, in momentul in care imi platesc darile catre stat (adica va platesc si voua salariile) ma simt putin mai impacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *