Skip to content
Politică

Dezvăluiri despre cine ar fi cerut demisia lui Maior. Semnele care ar indica DEMITEREA fostului șef al SRI

Jurnalistul hotnews.ro, Dan Tăpălagă, a vorbit, marți seară, în cadrul unei emisiuni televizate de pe postul B1 TV, referitor la demisia lui George Maior. Acesta a declarat că demisia fostului șef al Serviciului Român de Informații a fost cerută de președintele Klaus Iohannis.

”Avem câteva confirmări că a fost o demisie solicitată. Am câteva argumente suplimentare: Maior se afla azi la ședința unui alt serviciu secret, DGPI. Un șef de serviciu care intenționează să demisioneze nu își aranjează agenda și interviurile până în martie”, a declarat Dan Tăpălagă.

În același timp, jurnalistul a mai adăugat că nu crede că George Maior și-ar fi dorit o asemenea ieșire din scenă.

”Este complet ilogic să vrei să demisionezi, cu un scandal uriaș, cu compromisuri. Nu cred că Maior și-ar fi dorit o astfel de ieșire din scenă”, a adăugat Dan Tăpălagă.

”Toate informațiile – extrem de puține – disponibile până în acest moment indică faptul că președintele Klaus Iohannis i-a solicitat demisia șefului SRI, George Maior. Acest lucru s-a întâmplat după ce în mediile diplomatice comportamentul lui Maior a stârnit uimire, perplexitate și o întrebareă îngrijorată: până unde va merge ofensiva sa împotriva Curții? Ce l-a apucat pe șeful SRI? Aceste semnale au ajuns probabil și la Maior. Era însă prea târziu să mai repare ceva, intrase deja pe un drum cu sens unic.

Iohannis a intervenit corect în acest conflict fără precedent dintre SRI și Curtea Constituțională, în baza atribuțiilor sale constituționale. Discreția cu care a acționat a fost în această situație un lucru foarte bun. Chiar nu ar fi folosit la nimic inflamări suplimentare la Cotroceni”, a scris jurnalistul pe HotNews.

Citește și: „Iohannis a primit propunerea pentru SRI când a fost în vacanță”. Detalii din culisele numirii noului șef al SRI

 

Sursă foto voceatransilvaniei.ro

6 comentarii la “Dezvăluiri despre cine ar fi cerut demisia lui Maior. Semnele care ar indica DEMITEREA fostului șef al SRI

  1. Maior a facut lucruri pozitive si si-a prezentat demisia asa cum a anuntat inainte de alegeri, nu-i nicio noutste sau stire exploziva. Probabil ca va reveni in politica, poate chiar premier, are competenta, vointa dar si putinta de a misca lucrurile inainte. Si nimeni nu va putea spune ca „s-a facut” premier direct din sef de serviciu secret, cum a fost cazul MRU. Maior a fost politician, a revenit in politica si de aici inainte orice varianta e posibila.

  2. pentru basistul ttt!maior nu e decat un tradator si un spion jegos in sluja ungariei!e si ungur dealtfel schimbandu.si numele!la fel si cacatul de mru care lua fluturasul de la austria,ungaria si mossad!sper ca vor fi impuscati la un moment dat pt trdare impreuna cu basescu!sau poate or sa aiba parte de o moarte asemanatoare cu a spionului tradator rus,litvinenko!da doamne,ia-i macar pe bas,mru,si maior pt inceput!

  3. Cred ca ar fi momentul ca SRI si SIE sa dea in vileag masina de defaimare a Romaniei pusa in scena de Rares Bogdan in strainatatate,cu sprijinul aparatului de diversiune PDLst, care a miscat microbuze cu diversionisti in locurile fierbinti si care s-au infiltrat printre emigrantii romani pentru a destabiliza mase mari de alegatori inocenti,care au crezut tot ce li s-a vandut ! Pentru acesta s-au cheltuit sume mari de bani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *